Fleetmanagement Congres - break out sessies door Fleetlogic/Symplera

Het Fleetmanagement event is een begrip in de automotive wereld en jaarlijks neemt het animo toe. De twaalfde editie vindt plaats in het Nieuwegein Business Center. Het event speelt in op de ontwikkelingen die momenteel spelen omtrent mobiliteit. Symplera verzorgt in samenwerking met Fleetlogic en Deloitte een tweetal breakout sessies.

Sessie 1: Géén fiscaal risico, maar besparingen…

Pas op het moment dat de Belastingdienst langskomt realiseren veel bedrijven zich pas de uitermate complexe autofiscale wet- en regelgeving. Samen met mr. Slavko Savanovic, Tax Lawyer Deloitte,  wordt de complexe materie vertaald in een bruikbaar stappenplan waarin ook nog eens extra besparingen worden weergegeven door de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Sessie 2: Big brother was watching you…

Bedrijven verzamelen een grote hoeveelheid informatie van medewerkers. Uw medewerkers maken zich zorgen over hun privégegevens. Hoe implementeer je een nieuw systeem waarbij de medewerkers en de ondernemingsraad een gefundeerd vertrouwen hebben. Samen met mr. Annika Sponselee, ‎Senior Manager Security & Privacy Deloitte, wordt ingegaan op de do’s en don’ts.

Via de link http://fleetmanagement.nl/deelname/aanmelden.aspx kunt u zich registreren. Deelname is gratis.