Praktische tips

Een aantal praktische tips uit de praktijk:

Fiscus, auto en controle
Organisaties hebben een fiscale verantwoordelijkheid voor een sluitende ritregistratie. Heeft u medewerkers met een auto van de zaak? Controleer dan welke afspraken u heeft gemaakt met de fiscus. Nog geen afspraken gemaakt? Neem contact op met Symplera voor een vrijblijvend gesprek. 

Duurzamere organisatie

De specialisten van Symplera helpen u bij het realiseren van uw besparingspotentieel.

Stel dat uw medewerkers 10% minder brandstof verbruiken door een betere rijstijl. Op basis van een gemiddelde leaseauto die circa 35.000 kilometer per jaar rijdt, bespaart u met de huidige brandstoftarieven tussen de € 300 en € 450 per voertuig per jaar.

Hogere productiviteit
Organisaties kunnen altijd productiever. Het ontbreekt vaak aan inzicht waar de productiviteit gerealiseerd kan worden. Vaak zijn er wel aanwijzingen en vermoedens. Stel dat uw buitendienst per medewerker een extra bezoek per week af zou leggen? Wat levert u dat dan op? Vaak zijn de opbrengsten significant en dus een onderzoek waard. De Symplera consultants hebben diverse voorbeelden beschikbaar waarbij omzet en klanttevredenheid verhoogd werden en kosten gereduceerd!

Heeft u al gedacht aan activiteitenregistratie middels een Smartphone of tablet toepassing?

Integratie
Door gegevens vanuit de voertuigen direct inzichtelijk te maken in uw eigen back-office systeem maakt u het voor de medewerkers nog gemakkelijker. De verrijking van de gegevens stelt u in staat om betere keuzes te maken.

Denk bijvoorbeeld aan de planning van uw buitendienstmedewerkers en een geïntegreerde projectadministratie.